Home » Lupte greco-romane

Category Archives: Lupte greco-romane

🔥🔥🔥Administrația şcolii împreună cu Sergiu Gurin, secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, au întâmpinat sportivii de stil greco-roman, care au revenit de la Campionatul Mondial U23 Tirana , Albania!!!
🔥Alexandrin Guțu – Campion Mondial🏆şi Vitalie Eriomenco, medaliat cu bronz🥉💪
Aducem sincere MULȚUMIRI domnilor antrenori Roman Zgardan, Mihail Cucul şi dlui Damian Raileanu, preşedintele Clubului Sportiv Heracle !!!💐💐💐
🔥🔥🔥🇲🇩🏆🥇Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a devenit campion mondial U-23.
🤼🥇În finala categoriei de până la 77 kg, sportivul nostru l-a învins pe azerul Khasay Hasanli. Până a intra în posesia medaliei de aur, Alexandrin Guțu a mai învins reprezentanți din Serbia, Albania, Belgia și Kârgâzstan.
🤼🥇Alexandrin Guțu a devenit anul acesta și campion european la această categorie de vârstă, titlul câștigat chiar în fața aceluiași sportiv din Azerbaidjan.
🤼🥉Pe podium la proba greco-romane a urcat și Vitalie Eriomenco. Sportivul, care este originar din Căușeni, a cucerit medalia de bronz în categoria de greutate de până la 63 kg, după ce l-a învins în duelul pentru locul trei pe un reprezentant din India.
FELICITARI Alexandrin şi Vitalie!!! Sunteti cei mai buni!!! 🔥💪🏆
💐MULȚUMIRI antrenorilor Roman Zgardan şi Mihail Cucul, totodă aducem sincere MULȚUMIRI si Dlui Demian Railean, preşedintele Clubul Sportiv Heracle !!!
🏆💪Astăzi administrația şcolii împreună cu Sergiu Gurin, secretar de stat al Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, au întâmpinat sportivii de stil greco-roman, care au revenit de la Campionatul Mondial U20 din Amman, Iordania şi au reprezentat țara cu mândrie!
Aducem sincere MULȚUMIRI domnilor antrenori Roman Zgardan, Mihail Cucul şi dlui Damian Raileanu, preşedintele Clubul Sportiv Heracle !!!💐💐💐
Discipolii școlii de stil greco-roman au participat la Campionatul Mondial U17 desfășurat în Turcia, ISTANBUL obținând următoarele rezultate:
🤼 Octavian Cernețchi (65 kg) – loc V;
🤼 Maxim Sarmanov (55 kg) – locul VII.
💪 Bravo sportivilor!!!
Felicitări 
antrenorului Roman Zgardan care a contribuit la pregătirea acestor sportivi!!!
FELICITĂRI sportivilor care au obținut rezultatele excelente la Turneul Internațional din seria Ranking Series de la Budapesta:
🥇Locul – I, Anastasia Nichita, 57 kg, discipolă a Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice;
🥈Locul -II, Mihail Bradu, 82 kg, discipol Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale ;
🥉Locul – III, Victor Ceban, 63 kg, discipol Centrul Sportiv de Pregatire a Loturilor Nationale.
Totodată aducem multumiri antrenorilor Mihail Cucul şi Tudor Cîrlan!!!💐💐💐