Home » Gimnastica ritmică

Category Archives: Gimnastica ritmică

🔥Gimnastele din cadrul Şcolii Sportive a Rezervelor Olimpice participa la Turneul Internațional de Gimnastica Ritmica Little Fairy, 7-8 ocombrie 2023, desfaşurată în mun.Chişinău de către Academia Sportului Anatolii Pervanciuc.
Aducem Mulțumiri antrenorilor şi felicitări gimnastelor pentru prestație. 💐💐💐
🙏Le urăm succese gimnastelor care aşteaptă să evolueze!!!

👯Cele mai mici gimnaste a şcolii au participat la Turneul International de gimnastica ritmica

„Весенний Тираспль” organizat în data de 20-21.05.2023.
Felicitări micuțelor şi antrenorilor pentru rezultatele obținute!!!🎉💐

Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, sub egida Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova a desfășurat în data de 10-12 mai 2023, cea de a VI-a ediție a Turneului Internațional „SPRING CUP” de gimnastică ritmică, la noul Complex Multifuncțional Sportiv “Arena Chișinău”.

Astfel, la acest turneu de talie internațională au avut posibilitatea să concureze peste 400 de gimnaste, dintre care 18 echipe din Republica Moldova, Ucraina, România, Azerbaidjan și Israel. 
În numele gimnastelor, părinților și administrației Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice aducem mulțumiri speciale:
 • partenerilor organizaționali: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova , Comitetul Olimpic, Chisinau Arena, Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale, Uniunii Federațiilor de Gimnastică din Republica Moldova și organelor locale de specialitate; 
• sponsorului general: Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului – Victoria Kriukova
• partenerului general: DVV SHOW – Виталий Дубчук/ Marina Dubciuc
 • sponsorilor: JOMA, AGUA TRADE, Panilino, Rifero, Oliva Restaurant, Laro, Day Home Dreams, S@S Construct, Fruit2Go_md, The Beauty Academy, CreatorMall, Florami, Top Meat. 
În premieră, la acest turneu a fost organizat GALA SHOW, unde într-un singur exercițiu demonstrativ au participat peste 90 de gimnaste din cadrul scolii. Aici au fost implicate cele mai mici gimnaste, care au etalat pe covor, fiind acompaniate de talentata Delia Dubciuc.
Din partea Ansamblului de Dansuri Sportive „Codreanca” au participat peste 25 de sportivi. Totodată, la Gala Show au luat parte: – Colegiul National de Coregrafie, – „Majorette-Show Iuventa”, Cahul, 23 de sportive – Multe alte numere de excepție.
Momentul culminant din Gala Show a reunit pentru prima oară în istoria Republicii Moldova gimnaste din toate școlile sportive care au evoluat într-un singur număr demonstrativ după piesa ”Show Must Go On” al formației Queen, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, Спорт клуб-“ARMONIA””, Şcoala Sportivă Speranţa, Clubul Sportiv USEFS, S.S.R.O.C. nr.1 Bender, MOY DO „Sukleyskaya DYUSSH”, C\s „RG Gloria Moldova”.”, S.S.R.O.C. Tiraspol).
Prezentatoarea acestui grandios eveniment a fost Cristina Baș, căreia îi aducem sincere mulțumiri pentru implicare și susținere.
Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, sub egida Ministerului Educației și Cercetării, în parteneriat cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Administrația Complexului sportiv „Arena Chișinău”, Primăria municipiului Chișinău, precum și organele locale de specialitate, organizează Turneul Internațional „SPRING CUP”, ediția 2023.
Evenimentul se va desfășura în data de 11-12 mai, în cel mai modern complex multifuncțional din Republica Moldova „Arena Chişinău”. Concursul va culmina cu un SHOW coregrafic și artistic de excepție ce promite a fi unul incendiar. Astfel, oaspeții evenimentului vor avea parte de un spectacol inedit de eleganță, grație și rafinament, prezentat de gimnastele din țară și de peste hotare.
Turneul este organizat în contextul marcării „Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice”, care contribuie la promovarea și dezvoltarea valorilor naționale pentru a asigura progresul și ascensiunea sportului din țara noastră.
Sponsor general: Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului
Partenerul general: DVV SHOW
Vă așteptăm cu drag!
Aducem sincere mulțumiri Asociației Presei Sportive din Republica Moldova #APSM2022, pentru contribuția decisivă în lansarea cărții “TOP SPORT MOLDOVA, personalități marcante ale sportului moldovenesc”.
Această carte se dedică personalităților care au contribuit nemijlocit la dezvoltarea sportului moldovenesc. Aici apar și protagoniști din Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice. Unul din acești protagoniști este domnul Stoțchi Leonid, director ȘSRO, secretar general al Federației de lupte din Republica Moldova, deținătorul medaliei „Meritul Civic”, Antrenor Emerit al Republicii Moldova și Lucrător Emerit al Culturii Fizice și Sportului, care prin aportul său a contribuit la promovarea și dezvoltarea sportului de performanță din Republica Moldova.
Totodată sunt menționate și alte personalități marcante din cadrul școlii noastre care au adus un aport esențial în dezvoltarea sportului de performanță din țară. Printre ei se enumeră:
1. Tudor Cîrlan, antrenor la proba sportivă lupte libere și lupte femenine, deține titlul de Antrenor Emerit al Republicii Moldova și Ordinul “Gloria Muncii”, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2022;
2. Nichita Anastasia, sportivă la ramura de sport lupte femenine, campioană mondială tineret 2018, iar în 2021 s-a clasat pe locul 7 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, campioană mondială și europeană la senioare 2022, cea mai bun sportivă a anului 2022;
3. Diacon Vasile, sportiv la ramura de sport lupte libere, Maestru Internațional al Sportului, premiat cu bronz la Campionatul Mondial de Lupte Libere (U23), octombrie 2022 (antrenor Zacon Anatolie);
4. Mihail Cucul, antrenor la proba sportivă lupte greco-romane, deține titlul de Antrenor Emerit al Republicii Moldova și este decorat cu Ordinul de Onoare;
5. Roman Zgardan, antrenor la proba sportivă de lupte greco-romane, deține titlul de Antrenor Emerit al Republicii Moldova;
6. Alexandrin Guțu, sportiv la ramura de sport lupte greco-romane, campion mondial printre cadeți și câștigător al Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires 2018, campion european Under-20, vicecampion mondial Under-23;
7. Gorobeț Victor, antrenor la proba sportivă judo, deține titlul de Antrenor Emerit al Republicii Moldova la lupta sambo și la judo;
8. Pelivan Petru, sportiv la ramura de sport judo, câștigă aurul la Cupa Europei printre cadeți, anul 2017, adjudecă Cupa Europei printre juniori U-21, anul 2019;
9. Damian Railean, președinte al Clubului Sportiv Heracle (Timișoara), membru al Comitetului Executiv al Federației de Lupte din Republica Moldova, persoană care contribuie la susținerea financiară a sportivilor la proba lupte greco-romane.
Felicitări tuturor pentru performanțele obținute în domeniul culturii fizice și a sportului.