Home » 2018 » martie

Monthly Archives: martie 2018

Cursul de formare profesională continuă a cadrelor didactie de educație fizică și sport

        Profesorii-antrenori ai Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice, în număr de 27 persoane, au finisat Cursul de formare profesională continuă a cadrelor didactie de educație fizică și sport.
Cursul s-a desfășurat în perioada 12 februarie – 02 martie 2018 și au fost realizate de Departamentul formare profesională continuă, sub conducerea dnei Adelina Ghețiu, Univeristatea de Educație Fizică și Sport.
Scopul acestor cursuri sunt:
– acumularea experienței avansate a specialiștilor în educație fizică și sport;
– perfecționarea măiestriei profesionale;
– formarea competențelor de studiere a acțiunilor umane și condițiile edicacității acestora.
 

Turneul Internațional de lupte libere ”În memoria lui Roman Dmitrii”

      În perioada 02-05 martie 2018, s-a desfășurat Turneul Internațional ”În Memoria lui Roman Dmitrii” de lupte libere, rezervat juniori,  în orașul Yakutsk (Rusia).
La acest turneu au participat 148 de sportivi din 13 țări.
Republica Moldova a fost reprezentată de 3 sportivi ai Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice și profesor-antrenorul Sergiu Gurin.
În categoria de greutate 70 kg, sportivul nostru Vasile Diacon a cedat medalia de aur rusului Razambej Jamala, clasîndu-se pe locul 2. 
Atl resprezentant al școlii nostre Ștefan Tonu a cedat bronzul, în categoria de greutate 65 kg rusului Aisan Potapov, astfel, s-a clasat pe locul 5. Petru Crăciun a cedat din primul tur al categoriei 57 kg.