Home » 2018 » iunie

Monthly Archives: iunie 2018

LECȚIE DESCHISĂ MODEL LA GIMNASTICĂ RITMICĂ

viber_image_5La data de 14.06.2018 s-a desfășurat lecția deschisă model la gimnastică ritmică.
Lecția deschisă a avut loc în incinta Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice în strînsă colaborare cu USEFS.
La care au particpat profesorii-antrenori din raioanele de nord al Republicii Moldova, ce își desfășoară cursurile de perfecționare.
Aceste cursuri  au drept scop informarea cadrelor didactice cu privire la inovațiile metodico-științifice, perfecționarea măiestriei pedagogice și schimbul de experiență. 

Cantonament de pregătire generală la Tabără de odihnă „Poiniţa Veselă”

viber_image_3_(1)În perioada 06-17 iunie discipolii Şcolii Sportive a Rezervelor Olimpice se află în cantonament de pregătire generală la Tabără de odihnă „Poiniţa Veselă”, r-nul Ialoveni.
Sportivii grupele de instruire începători de lupte libere şi judo, în număr de 43 persoane, alături de profesorii-antrenori Peotr Buiucli, Alexei Ţurcan, Vadim Bocan, Anatolii Raevschii şi Gheorghe Blanaru sunt implicați în diferite activități cultural-sportive. 

Campionatul European U23 de lupte libere, greco-romane și feminine.

Încă o medalie de argint înregistrată de discipolul Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice la Campionatul European de lupte U23.
Vitalie Bunici, categoria de greutate 61 kg s-a clasat pe locul II pe podiumul de premiere.
În pătrimi de finală sportivul nostru l-a învins cu scorul de 7-2 pe turcul Ertugrul KAHVECI. Pentru intrarea în finală a luptat cu luptătorul din Azerbaidjan Elehin VALIYEV, în fața căruia s-a impus cu scorul de 7-5.
Finala mare a categoriei de greutate 61 kg a fost desfășurată între rusul Magomedrasul IDRISOV și sportivul nostru Vitalie BUNICI. Rusul a cucerit medalia de aurul prin victoria sa cu 12-1.
Sincere felicitări lui Vitalie Bunici pentru performanța deosebită înregistrată la europenele de U23 și antrenorilor acestuia Maxim Ivan, Scurtul Nicolae și Ion Vremere. 

Anastasia Nichita la Campionatul European de lupte U23.

Încă o performanță înregistrată de discipola Școlii Sportive a Rezervelor OlimpAnastasia Nichita la Campionatul European de lupte U23.ice 

În calificări Anastasia a întîlnit-o pe luptătoarea din Lituania Kornelja Zaicevaite 2-0, în pătrimi de finală a depășit-o pe Nuray Karadag din Turcia cu scorul de 10-0, semifinala a adjudecată în lupta cu ucraineanca Olena Kremzer 10-3.
În finala mare a categoriei de 59 kg sportiva noastră a cedat cu scorul de 3-1 în fața Bilyanei Zhivkova Dudova din Bulgaria.
Astfel, Anastasia Nichita s-a clasat 2 pe podiumul de premiere a europeneleor U23.
Aducem sincere felicitări pentru perseverență și performanță Anastasiei Nichita și antrenorului acesteia Tudor Cîrlan. 

Reușită extraordinară pentru Alexandru Biciu la Campionatul European U23 de lupte libere, greco-romane și feminine.

Înperioada 04-10 iunie 2018, orașul Istanbul, Turcia găzduiește europenele rezervat U23.
Primii în concurs au intrat luptării de stil greco-roman. În categoria de 63 kg Alexandru Biciu, fost discipol al Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice, ulterior transferat la CSPLN, a cucerit medalia de argint.
În calificări Biciu a trecut de sportivul din Portugalia Julihno Benjamim Correia Dju cu scorul de 8-0.În pătrimi de finală și semifinală a luptat cu sportivi din Ungaria 15-7 și Armenia 10-0.
În finala mare a cedat la limită în fața luptătorului din România Mihai Radu Mihut cu scorul de 5-3.
Aducem sincere felicitări sportivului Alexandru Biciu și antrenorului acestuia Cucul Mihail.