Home » 2018 » octombrie

Monthly Archives: octombrie 2018

Performanță remarcabilă pentru luptătorul de stil greco-roman, Victor Ciobanu, la Campionatul Mondial rezervat seniori !!

Mondialele pe seniori au adus pentru Victor Ciobanu medalia de argint în categoria de greutate 60 kg.

Capitala Ungariei, orașul Budapest, a reunit în perioada 20-28 octombrie 2018, cei mai buni sportivi din întreaga lume.

Fost discipol al ȘSRO, actualmente sportiv în cadrul CSPLN, Victor Ciobanu a reputat 4 victorii, cedînd în finala mare în fața reprezentatului Rusiei Serghei EMELIN.

În calificări l-a învins pe reprezentantul gazdei Erik TOLBA (3-3), în optimi de finală l-a întîlnit pe germanul Etienne KINSINGER (8-1), în pătrimi de finală a trecut de chinezul Sailike WALIHAN (6-6), victoria din semifinală a reputat-o în fața serbului Kristian FRIS (6-3).

Succesul sportivului nostru se datorează în egală măsură și antrenorilor acestuia, care zi de zi depun o muncă colosală.

În acest context, administrația ȘSRO își exprimă gratitudinea și aprecierea pentru performanța obținută !

A fost dat start construcției complexului multifuncțional ”Chișinău Arena”

La data de 14 octombrie 2018 a fost dat start construcției complexului multifuncțional ”Chișinău Arena” la Stăuceni.
Este cel mai ambițios proiect cultural-sportiv. Complexul va dispune de o arenă polivalentă cu o capacitate de peste 4.000 spectatori, o sală dedicată pentru antrenamente și evenimente mici, bazin olimpic, Aqua Park, Club de Tenis, piscină deschisă pe timp de vară, care se va transforma în patinoar în aer liber pe timp de iarnă, parcare modernă, cu o capacitate suficientă de a găzdui toți oaspeții.

La acest eveniment au fost prezenți și directorul ȘSRO dl Leonid Stoțchi și directorul adjunct dna Natalia Reaboi, vicedirector.
Astfel, administrația ȘSRO își exprimă suportul și susținerea față de eforturile administrației publice centrale în crearea unui spațiu sportiv-cultural modern și european, în care se vor organiza evenimente sportive de talie europeană și mondială.

Un succes încredibil pentru discipolul ȘSRO Alexandrin Guțu la Jocurile Olimpice de tineret, ce se desfășoară în or. Buenos Aires

43950412_10156635444303704_1397385120335265792_nUn succes încredibil pentru discipolul ȘSRO Alexandrin Guțu la Jocurile Olimpice de tineret, ce se desfășoară în or. Buenos Aires.
Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu i-a învins pe columbianul Brandon Calle Perez și tunisianul Lamjed Maafi și s-a calificat în finala categoriei de greutate 71 kg la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires. În ultimul act, Alexandrin Guțu l-a întâlnit pe rusul Stepan Starodubstev.
Munca asiduă a antrenorilor Roman Zgardan, CuculMihail și suportul dlui Damian Railean, președinte al Clubului de lupte greco-romane ”HERACLE”, or. Timișoara, s-a încununat cu Aurul Olimpic.
Administrația școlii își exprimă sincerile felicitări și urări de bine pentru performanța remarcabilă obținute.

Turneu internațional, orașul Plovdiv, Bulgaria.

     43278417_1966864523393289_2610265867337859072_o Un nou succces pentru gimnastica ritmică din Repubica Moldova. Sportivele noastre au cucerit mai multe medalii de aur la un turneu internațional, care se desfășoară în aceste zile în orașul Plovdiv, din Bulgaria.

La competiție participă peste 200 de gimnaste din mai multe țări europene. Republica Moldova este reprezentată de echipa Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice din Chișinău, formată din 15 sportive. Fetele au avut o prestație bună atât la exercițiul individual, cât și la cel de grup și au reușit să obțină cele mai bune rezultate.

Patru medalii de aur, patru de argint și patru de bronz au fost obținute de micile noastre gimnaste, astfel, s-au clasat pe I loc. În exercițiul de grup Catana Anastasia, Federiuc Ana-Maria, Brînza Iana, Bondareva Valeria și Morari Elizaveta.

Acest succes vine la nici două săptămâni, după ce echipa noastră a cucerit podiumul la o altă competiție internațională, care s-a desfășurat la Sarajevo, Bosnia Herțegovina. Atunci, sportivele din Moldova au obținut zece medalii de aur, plasându-se în fruntea celor 12 țări participante.

Gimnastica ritmică este o ramură a gimnasticii exclusiv feminină și a devenit probă olimpică în 1984. Exercițiile se desfășoară pe muzică, cu sau fără obiect. Printre accesorille specifice acestui tip de sport se numără măciucile, panglica, coarda, mingea și cercul.

Turneul Internațional de gimnastică ritmică ”Sevala Mujic 2018”

Zece medalii de aur cucerite de gimnastele Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice la Turneul Internațional de gimnastică ritmică ”Sevala Mujic 2018”, organizat în or.Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, în perioada 22-24.09.2018. 
Această competiție a adunat 12 țări. Școala noastră a fost reprezentată de 15 gimnaste ce au cucerit 9 medalii de aur la individual și una la exercițiu în ansamblu.
Felicitările noastre micilor gimnaste și antrenoarei Natalia Reaboi pentru performanța obținută !!