Home » 2022

Yearly Archives: 2022

Pe data de 14 decembrie 2022 s-a desfășurat Gala Judo-ului și Celebrarea a 30 de ani ai Federației de Judo din Republica Moldova.
La acest eveniment au fost prezenți și antrenorii secției Judo din cadrul Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice care au fost premiați cu înalte distincții de către Federația de Judo:
    💐 Domnul Cozac Victor și Cotolupenco Serghei au fost decorați cu Diplomă de grad 4 DAN, Centură Neagră în semn de recunoștință pentru activitatea instructiv-educativă desfășurată  de-a lungul anilor și pregătirea generațiilor de campioni europeni/mondiali;
   💐 Domnul Bocan Vadim a fost decorat cu Diploma de Onoare în semn de înaltă recunoștință pentru activitatea remarcabilă în pregătirea, organizarea și dezvoltarea arbitrajului național în conformitate cu standardele EJU/IJF.
     💐Antrenorii Dragunov Mihail și Zaharia Vadim au fost menționați pentru munca depusă alături de colegii săi în cadrul procesului de instruire și antrenament.
     Totodată, instituția noastră a fost menționată cu Diplomă de Excelență în semn de înaltă recunoștință pentru solidaritate și aportul substanțial la susținerea , dezvoltarea și promovarea Judo-ului din Republica Moldova.
     Administrația școlii vă aduce sincere felicitări cu aceste distincții valoroase și vă urează succese în activitatea zilnică, perseverență și performanță pentru ca împreună să contribuim la progresul sportivilor noștri.💐🎉🇲🇩
Gimnastele Şcolii Sportive a Rezervelor Olimpice alaturi de antrenorii Natalia Reaboi şi  Comendant Elena au participat la Turneul international  „Cupa Sperantei, ediția a-III” desfăşurat în Braşov, România pe data de 9-10 decembrie.
       Sportivele au revenit acasa cu rezultate 
remarcabile.🏆🎉
       Aducem sincere felicitari gimnastelor şi multumiri antrenorilor implicati in obţinerea acestor performanţe!!!💐💐💐
Astăzi 10.12.2022 discipolii ŞSRO,  al secției judo, sub conducerea antrenorului principal Vadim Bocan, sunt la Ploiești, unde sa  desfăşurat Cupa „Micul judoka”.
În această zi și la această competiție avem mîndria de a comunica rezultate remarcabile:
 
Herța Beatrice – locul 1 🏆🏅🏆
Caraman Robert – locul 1 🏆🏅🏆
Herța Gabriela – locul 1 🏆🏅🏆
Horoșun Dmitrii – locul 1 🏆🏅🏆
Culeanu Bianca – locul 1 🏆🏅🏆
Culeanu Bella – locul 1 🏆🏅🏆
Bogomolov Nikita – locul 1 🏆🏅🏆
Răzvan Mindrean – locul 2 🥋🥈🥋
Potîngă Alexandru – locul 2 🥋🥈🥋
Bogomolov Kira – locul 2 🥋🥈🥋
Sargheoliu Alexandru – locul 2 🥋🥈
Răileanu Dragoș – locul 3 🥋🥉🥋
Boghean Mihai – locul 3 🥋🥉🥋
Baciu Makar – locul 3 🥋🥉🥋
Mumji David – locul 3 🥋🥉🥋
Solomon Dragoș – locul 3 🥋🥉🥋
Rusnac Matei – locul 5 🥋👍🥋
Tiron Vlad-Dumitru – locul 5 🥋👍
Dranik Alexandru – locul 7 🥋✌️🥋
 
Aducem sincere felicitări campionilor si antrenorilor cu performanțele obținute!!!🎉💐🏆
🇲🇩🇸🇰Echipa de gimnastică din cadrul Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice a  participat alături de alte 12 țări la Turneul Internațional de gimnastică ritmică în or. Nitra, SLOVACIA, desfăşurat pe data de 25 – 27 noiembrie.
         Aducem sincere Felicitari gimnastelor şi antrenorilor acestora pentru rezultatele obţinute!!!🥇👏💐
Administrația şcolii aduce sincere Felicitări domnului Vadim Zaharia, antrenor de judo, care recent a finalizat cursurile inițiate de Academia Internațională de Judo cu statut oficial de instructor IJF.
Prin această etapă a evoluției profesionale, ne dorim să inspirăm și alte pleade de tineri antrenori pentru a ne uni capacitățile în dezvoltarea armonioasă și rezonabilă a judoului moldovenesc.💐👏