Home » 2022 » aprilie

Monthly Archives: aprilie 2022

Campionatul OPEN al USEFS la Gimnastica ritmică „Graţia primăverii-2022”

✅ În perioada 9-10 aprilie, secția de gimnastică ritmică a Şcoliu Sportive a Rezervelor Olimpice a participat la , organizat în incinta Universității de Educație Fizică şi Sport. 
▶️La turneul aflat la cea de-a 6-a ediție au participat peste 140 de gimnaste din 10 școli şi cluburi sportive: USEFS, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, Școala Sportivă „Speranța”; precum și cluburi sportive din Odesa și Kiev, Ucraina.
Gimnastele SSRO au revenit cu medalii, diplome şi cadouri. Felicitări sportivelor si antrenorilor!

AUR pentru MOLDOVA

🏆 AUR pentru MOLDOVA la Campionatul European de Seniori de la Budapesta!
Anastasia NICHITA, câştigă medalia de aur şi titlul de campioană europeană seniori, după ce a învins-o cu scorul 4-1 pe sportiva din Polonia, Jowita Maria Wrzesien. Pentru Anastasia este al doilea titlu la campionatele de seniori şi a 8-a medalie de aur la campionatele europene de lupte. Bravo, Anastasia şi antrenorilor Tudor Cîrlan şi Anatolie Guidea pentru ceea ce faceți pentru Republica Moldova!

In perioada 26-27 martie, la Bender s-a desfasurat Turneul International de Gimnastica Ritmica in numele Danielei Mogurean. Echipa SSRO, reprezentată de mai multe gimnaste şi antrenorii Reaboi Natalia şi Comendant Elena, a revenit cu medalii, diplome şi cadouri.  Felicitari antrenorilor si gimnastelor pentru rezultatele frumoase!💐

Elevii şi elevele secției Box a Şcolii Sportive a Rezervelor Olimpice au revenit cu premiile 1 şi 2 de la Campionatul or.Dubasari, desfăşurat în perioada 01.04.2022 -02.04.2022. 
Locul  1 🥇🥊
Ceban Maria 44kg
Coronciuc Xenia 64kg
Spac David 32kg
Spac Roman 42kg
Dorogan Vitalie 57kg
Loc2 🥈🥊
Bilec Mihail 52kg
Felicitări sportivilor antrenaţi de dl Tudor Ciobanu şi mult succes în continuare! #ssro  💐💐💐