Acasă » 2022 » aprilie

Arhiva Lunii: aprilie 2022

Campionatul OPEN al USEFS la Gimnastica ritmică „Graţia primăverii-2022”

✅ În perioada 9-10 aprilie, secția de gimnastică ritmică a Şcoliu Sportive a Rezervelor Olimpice a participat la , organizat în incinta Universității de Educație Fizică şi Sport. 
▶️La turneul aflat la cea de-a 6-a ediție au participat peste 140 de gimnaste din 10 școli şi cluburi sportive: USEFS, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, Școala Sportivă „Speranța”; precum și cluburi sportive din Odesa și Kiev, Ucraina.
Gimnastele SSRO au revenit cu medalii, diplome şi cadouri. Felicitări sportivelor si antrenorilor!

AUR pentru MOLDOVA

🏆 AUR pentru MOLDOVA la Campionatul European de Seniori de la Budapesta!
Anastasia NICHITA, câştigă medalia de aur şi titlul de campioană europeană seniori, după ce a învins-o cu scorul 4-1 pe sportiva din Polonia, Jowita Maria Wrzesien. Pentru Anastasia este al doilea titlu la campionatele de seniori şi a 8-a medalie de aur la campionatele europene de lupte. Bravo, Anastasia şi antrenorilor Tudor Cîrlan şi Anatolie Guidea pentru ceea ce faceți pentru Republica Moldova!

In perioada 26-27 martie, la Bender s-a desfasurat Turneul International de Gimnastica Ritmica in numele Danielei Mogurean. Echipa SSRO, reprezentată de mai multe gimnaste şi antrenorii Reaboi Natalia şi Comendant Elena, a revenit cu medalii, diplome şi cadouri.  Felicitari antrenorilor si gimnastelor pentru rezultatele frumoase!💐

Elevii şi elevele secției Box a Şcolii Sportive a Rezervelor Olimpice au revenit cu premiile 1 şi 2 de la Campionatul or.Dubasari, desfăşurat în perioada 01.04.2022 -02.04.2022. 
Locul  1 🥇🥊
Ceban Maria 44kg
Coronciuc Xenia 64kg
Spac David 32kg
Spac Roman 42kg
Dorogan Vitalie 57kg
Loc2 🥈🥊
Bilec Mihail 52kg
Felicitări sportivilor antrenaţi de dl Tudor Ciobanu şi mult succes în continuare! #ssro  💐💐💐

watch tokyo hot jav free 421OCN-032 侄女 PRED-446 Dense SEX酒店伊达由奈长谷川 ANCI-047 淫荡与不道德的花园“Wakan”一个日本老人,穿透并吞噬了一个金发妻子的子宫 112SVVRT-001 一个凉爽的乳液按摩体验,可以冷却一个向 Onjuku 海滩呼唤的比基尼女孩的通红身体! - 我的体温应该会下降,但是【暗中混合的壮阳药】唤醒了我的性欲! - 敏感的乳头和栗子被篡改,蟹裆失禁被注射! - 失去乐趣并乞求自己的大公鸡 SEX! CHN-218 我会借给你一个新的绝对漂亮的女孩。 - 114 Miu Wakui(AV女优)21岁。