Home » 2022 » mai

Monthly Archives: mai 2022

În perioada 7-8 mai 2022, gimnastele Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice au participat la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică “Young Olympic Stars”, organizat de Academia Sportului Anatolie PERVANCIUC sub egida Federației de Gimnastică Ritmică din Republica și Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău. Turneul a întrunit peste 120 de participante din cluburile și școlile sportive din Moldova și Ucraina. Sportivele ȘSRO au obținut rezultate frumoase, fiind premiate cu medalii, diplome și cadouri. Felicitări concurentelor și antrenorilor pentru performanțele înregistrate!

 

Campionatul Republicii Moldova la lupte libere și feminine U-17 🤼, desfășurat în Chișinău, în perioada 14-17 aprilie 2022 a adus mai multe medalii discipolilor ȘSRO care au urcat pe podium la mai multe categorii de greutate.
🥇Loc I
Berghi Ion (58 kg)
🥈Loc II
Ojog Valeriu (55 kg)
Gojan Daniel (92 kg)
🥉 Loc III
Doncila Sandu (45 kg)
Berghi Nistor (45 kg)
Coada Alexandru (58 kg)
 
În perioada 26-27 aprilie 2022 gimnastele Scolii Sportive a Rezervelor Olimpice au participat la cea de-a 21- a ediție a Cupei „Irina Deleanu”, care s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București.
Micile sportive au concurat pentru prima dată la un astfel de eveniment de anvergură, pe acelaşi covor cu gimnaste cu renume.
La acesta competiție au participat următoarele gimnaste: Nanii Lia, Castravet Melissa, Svet Elizaveta, Ionașcu Amelia, Nanii Bianca, Catana Anastasia, Bondareva Valeria, Scodegor Valeria alaturi de antrenorii Reaboi Natalia și Comendant Elena.
Aducem sincere multumiri antrenorilor pentru formarea gimnastelor, munca enorma depusă şi atingerea acestor performanţe!
Gimnastelor le uram mult succes in continuare, voință, perseverență şi noi victorii!
🎉🥇💐

Sportivii secției de Judo ai ȘSRO Herța David și Croitoru Renat, au devenit campioni în cadrul Campionatul Open al municipiului Chișinău ”JUDO pentru PACE” (JUDO for PEACE) Cadeți U18 (B, F), desfășurat pe data de 22 – 23 Aprilie 2022, în Sala Lotului Național (OLIMPIA, bd.Decebal 72/2). Campionatul respectiv se organizează în scopul identificării și selectării celor mai buni sportivi pentru participarea la Cupele Europene U18 și Campionatul European Cadeți. Felicitări sportivilor și antrenorilor secției Vadim Bocan, Marcel Tugulea și Vadim Zaharia cu această victorie și le dorim succes la următoarele provocări!!! 🥋🥋🥋🏆🏅🏆