Home » 2022 » octombrie

Monthly Archives: octombrie 2022

💐💐💐Astăzi am felicitat CAMPIONII NOŞTRI, Alexandrin Guțu – sportiv de lupte greco-romane, antrenor Roman Zgardan şi Mihail Cucul, şi Vasile Diaconu – sportiv de lupte libere, antrenor Zacon Anatolie, pentru  performanțele obținute la Campionatul Mondial de lupte (U23), desfăşurat în SPANIA, Pontevedra pe 17-23.10.2022.
        Felicitări sportivilor, antrenorilor şi tuturor persoanelor implicate care au contribuit la performanţa obţinută!!!

Sportivii secției de Lupte libere din cadrul şcolii alaturi de antrenorul  Alexei Țurcan, au participat la Cantonamentul de pregatire fizică generala din CEHIA, or.Brno in peroada 11 – 18.10.2022.

🥉O nouă medalie cucerită de luptătorii noștri!!!🎉🎉🎉
Luptătorul de stil liber Vasile Diacon a cucerit medalia de bronz, în categoria de greutate 74 kg în cadrul Campionatului Mondial U23 desfășurat în SPANIA, PONTEVEDRA,17-23.10.2022.
În finala mică, Vasile l-a învins pe armeanul  Hrayr ALIKHANYAN.
Aducem sincere FELICITĂRI luptătorului  și antrenorului său, Zacon Anatolie, pentru acest rezultat excelent!!! 💐💐💐
77kg GR – Alexandrin GUTU (MDA) df. Rassul ZHUNIS (KAZ)
Luptătorul Alexandrin Gutu  a obținut titlul de VICECAMPION MONDIAL  la lupte Greco romane in limita categoriei de 77 kilograme la Campionatul Mondial  de lupte(U-23) din Pontevedra, Spania,17-23.10.2022 !!!
       În drumul său spre medalia de argint, Alexandrin Guţu i-a învins pe: Sajan Sajan (India, în primul tur), Rassul Zhunis (Kazahstan, în sferturile de finală) şi Dmytro Vasetskyi (Ucraina, în semifinale), iar in marea finală a cedat cu scorul 2-7 in fata armeanului Malkhas Amoyan.
🎉FELICITĂRI  Sportivului!!!
💐Respect și recunoștință antrenorilor Mihail Cucul şi Roman Zgardan!!!
     🏆Acest succes se datoreaza nemijlocit şi Domnului Preşedinte al Clubului Sportiv „Heracle”, Damian Roman!!!💐
Gimnastele Scolii Sportive a Rezervelor Olimpice au concurat trei zile alaturi de sportivele din Azerbaidjan si Ucraina la Turneul International de gimnastica ritmica „Litle Fairy” desfasurat pe data de 14 – 16.10.22.
      Turneul a fost organizat de catre  @Academia Sportului Anatolii Pervanciuc. S-a desfasurat cu succes si a fost o adevarata sarbatoare pentru gimnaste.
     Aducem multumiri organizatorilor pentru buna desfasurare a acestui turneu.💐💐💐