Home » 2023 » aprilie

Monthly Archives: aprilie 2023

Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, sub egida Ministerului Educației și Cercetării, în parteneriat cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv, Administrația Complexului sportiv „Arena Chișinău”, Primăria municipiului Chișinău, precum și organele locale de specialitate, organizează Turneul Internațional „SPRING CUP”, ediția 2023.
Evenimentul se va desfășura în data de 11-12 mai, în cel mai modern complex multifuncțional din Republica Moldova „Arena Chişinău”. Concursul va culmina cu un SHOW coregrafic și artistic de excepție ce promite a fi unul incendiar. Astfel, oaspeții evenimentului vor avea parte de un spectacol inedit de eleganță, grație și rafinament, prezentat de gimnastele din țară și de peste hotare.
Turneul este organizat în contextul marcării „Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice”, care contribuie la promovarea și dezvoltarea valorilor naționale pentru a asigura progresul și ascensiunea sportului din țara noastră.
Sponsor general: Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului
Partenerul general: DVV SHOW
Vă așteptăm cu drag!

💐💐💐 Luptătorul Vasile Diacon, premiat cu bronz la Campionatul European de seniori din Croația, Zagreb, a fost întâmpinat la AirportChişinău de către administrația şcolii.

❣️🥇🏆Anastasia NICHITA Campioană Europeană pe Seniori !!!
Felicitări Anastasia💐💐💐, felicitări antrenorilor Tudor Cîrlan și Anatolie Guidea.
Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur la Campionatul European de la Zagreb. Ea a obținut trei victorii în categoria de greutate 59 kg, cu norvegianca Othelie Hoeie, turcoaica Eda Tekin și ucraineanca Yuliia Tkach.
🇲🇩🤼♀️💪
🇲🇩🥉 Felicitări luptătorului de stil liber,
Vasile Diacon!!!
El a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de la Zagreb! În ultimul meci, învingându-l pe germanul Kevin Henkel.
🤝Felicitări tuturor care au contribuit la acest rezultat excelent!
🤝Mulțumiri Domnului Zacon Anatolie, pentru munca depusă!💐💐💐
🇲🇩 În ultima seară a Campionatului European(U-23) din București, luptători de stil liber, discipoli ai școlii mai obțin două medalii!!!
🥈Vasile Diacon a obținut medalia de argint la categoria de greutate de 74 kilograme!
🥉Mihalcean Eugen a obținut medalia de bronz la categoria de greutate de 79 kilograme!
iar Borzin Veniamin s-a clasat pe locul 8 în limita categoriei de 65 kilograme!
🇲🇩🤝Felicitări Sportivilor, Antrenorilor si tuturor celor, care au contribuit la aceste rezultate excelente!
Domnului Zacon Anatolie, îi mulțumim pentru munca depusă!💐💐💐