Home » 2023 » noiembrie

Monthly Archives: noiembrie 2023

🥊Aducem felicitări boxerilor şcolii care la fel au participat la Campionatul deschis al municipiului Cisinau, desfăşurat 14-18.11.2023 şi au obținut următoarele rezultate:
Loc 1.
🥇Bilic Mihail
🥇Dorogan Vitalie
🥇Prodonov Egor
Loc 2.
🥈Fiodorov Asot
🥈Negru Cristian
🥈Oborocianu Maxim
🥈Chetrusca Adrian
Loc 3
🥉Cotoman Jan
🥉Ceban Valeriu
🥉Sunicev Boris
🥉Gaevschi Ilia
🥉Cacicovscii Alexandr
🥉Strungaru Bogdan
🥉Losev Bograt
🥉Prodan Victor
🥉Nani
Sincere mulțumiri antrenorilor pentru aceste rezultatele frumoase!!!💐💐

🔥Discipola şcolii, judoista Oxana Diacenco, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European la Judo Under 23, care se desfășoară în Germania. Fiind antrenată de către Dul Ion Cujbă, ea a obținut trei victorii în categoria de greutate +78 kg, cu azera Nigar Suleymanova, iar în repesaj, croata Marcelina Vranjes și ucraineanca Ruslana Bulavina.
Aducem sincere felicitări şi mulțumiri sportivei şi antrenorului său pentru obținerea acestui rezultat!💐💐
Discipolii secției box al şcolii au participat la CUPA DESCHISA a mun. CHISINAU, printre tineret (2006-2007) și juniori (2008-2008), care sa desfășurat la14-18.11.2023.
Felicitări boxerilor care au ocupat locul – I :
1. 🥇ȘPAK ROMAN – 46kg;
2.🥇 MUSTEA CĂTĂLIN – 52kg;
3. 🥇MUSTEA ADRIAN – 57kg,
și CERNEI CĂTĂLIN – 67kg, ce s-a clasat pe locul III🥉.
Mulțumiri antrenorilor pentru rezultatele obținute!!!💐💐
O nouă medalie de Bronz🥉!!!
In a 2-a zi a Campionatului European la Judo Seniori care se desfășoară în orașul Montpellier ( Franța), absolventul Liceul Republican cu Profil Sportiv şi actualul discipol al şcolii noastre, Petru Pelivan (-73 kg), a intrat în posesia medaliei de bronz, fiind învins doar de viitorul campion la această categorie, azerul Hidayat Heydarov.
🔹Până în semifinale, Pelivan Petru a trecut de Kavan Majidi, finlandezul Olin Valtteri și kosovarul Akil Gjakova, iar în finala mică l-a învins pe colegul și prietenul de tatami, Adil Osmanov, care s-a clasat pe locul 5.
👏 Mulțumiri pentru prestație și rezultate de excepție, Dl Gorobet Victor şi Dl Luca Andrei- antrenori din cadrul Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice !!!
👏Aducem sincere Felicitări Federația de Judo a Republicii Moldova pentru rezultatele excepționale obținute de sportivii judoka!!!
🔥🔥🔥Administrația şcolii împreună cu Sergiu Gurin, secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, au întâmpinat sportivii de stil greco-roman, care au revenit de la Campionatul Mondial U23 Tirana , Albania!!!
🔥Alexandrin Guțu – Campion Mondial🏆şi Vitalie Eriomenco, medaliat cu bronz🥉💪
Aducem sincere MULȚUMIRI domnilor antrenori Roman Zgardan, Mihail Cucul şi dlui Damian Raileanu, preşedintele Clubului Sportiv Heracle !!!💐💐💐