Home » Box » Turneul Internațional de clasa ”A”, în memoria „C. TPECTIHA”

Turneul Internațional de clasa ”A”, în memoria „C. TPECTIHA”

viber ikmageBoxerul Paraschiv Alexandru a obţinut medalia de aur la Turneul Internațional de clasa ”A”, în memoria „C. TPECTIHA”

 Turneul Internațional s-a desfășurat în perioada 16-23 iulie, 2018 la Odesa, Ucraina și a reunit 15 țări.Țara noastră a fost reprezentată de câteva școli/cluburi sportive.

 Discipolul Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice, Paraschiv Alexandru a concurat la categoria de 64 kg, şi a făcut vid în jurul său. În primul tur a trecut de reprezentantul Israelului, apoi l-a depăşit clar şi pe ucrainean. În finală, Alexandru, sportiv antrenat de Paraschiv Iurii, a câştigat adversarul său din Belarus. Datorită acestei performanțe, Paraschiv Alexandru a obținut dreptul de a evolua la Turnee Internaționale și Campionate Europene.
Astfel, Alexandru a îndeplinit normativul, conform Clasificaţia Sportivă Unică a Republicii Moldova, sufficient pentru conferirea titlului  sportiv Maestru Internaţional al Sportului.

”Când câştigi un turneu international de clasa ”A” la care vin echipe cu cei mai buni sportivi e o mândrie şi o demonstraţie că boxul din Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, produce încă sportivi de valoare! Dorim sa aducem sincere felicitari sportivilor, antrenorilor pentru obținerea rezultatelor  deosebite la această probă sportivă”